GivBlod og PlayStation Danmark har indgået et bloddryppende samarbejde, hvor bloddonorer kan donere blod og som tak for hjælpen få et computerspil og chancen for at vinde en PlayStation 4. Samarbejdet skal få flere mænd til at give blod og til at tilmelde sig som bloddonor, da der er stor mangel på netop mandlige bloddonorer.

Få et PlayStation-spil
Ved arrangementet kan allerede tilmeldte bloddonorer give blod (såfremt de er tapbare). Alle, som enten donerer blod eller tilmelder sig som bloddonor hos GivBlod ved arrangementet, får som tak for deres gode gerning det nye PS4-spil Bloodborne eller et andet PlayStation-spil. Et slag med en terning afgør præmien. Samtidig er alle, der giver blod eller tilmelder sig og får testet blodtype ved arrangementet, med i konkurrencen om at vinde en unik bloodborne-PlayStation 4.

Om arrangementet på ITU (IT Universitetet på Amager – lige ved Metro st.)

  • Dato: Mandag den 23. marts
  • Tidspunkt: 12.00 – 17.00
  • Sted: ITU i København, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S
  • Lokale: Atrium (indgangshallen)

Giv dit blod på Instagram
De færreste ved, at der er mangel på mandlige bloddonorer. Arrangementet på ITU er en del af PlayStation Danmarks og GivBlods fælles fokus på emnet. Vi har derfor indledt en kampagne på Instagram, hvor brugerne skal dele et billede, hvor de fortolker budskabet om at give blod og redde liv. Alle der hjælper med at øge opmærksomheden omkring bloddonation, og hashtagger billedet med #GivblodforBloodborne og tagger @GivBlod er med i konkurrencen om en eksklusiv Bloodborne-PlayStation 4.

 

Du kan også tilmelde dig som bloddonor her på siden. Skriv “PS4” efter dit fornavn, så deltager du også i konkurrencen om en PS4!

Tilmeld dig nu