”Der er desværre stadig nogle der oplever fejl ved log-in med MitID – der arbejdes fortsat på sagen og vi beklager”        Husk venligst at annullere din tid til tapning, hvis du bliver forhindret i at møde op.

Plasmatapning på Frederiksberg

Som noget nyt, bliver det nu muligt at donere plasma på Frederiksberg. D. 7. juni slår GivBlod dørene op for plasmatapninger på Rathsacksvej nær Frederiksberg Rådhus med bus og metro lige ved døren.

Hidtil har regionens bloddonorer kunne give plasma i Hillerød, Hvidovre, Gentofte og på Bornholm. Som konsekvens af at regionen har måtte lukke ned for tapningerne på Gentofte Hospital, er lokalerne på Rathsacksvej blevet ombygget og gjort klar til at tage imod plasmadonorer fra hele regionen, som måtte have lyst til at give plasma på Frederiksberg.

Vi håber, at mange af de engagerede bloddonorer på Frederiksberg, vil overveje at veksle mellem fuldblod og plasma, nu hvor det er lettere tilgængeligt. Er du allerede bloddonor, og vil du gerne prøve kræfter med plasmadonation, så ring til Donorservice på 70 10 61 11, så hjælper vi dig med at blive oprettet som plasmadonor.

Den Mobile Blodbank har holdt til i lokalerne på Rathsacksvej på Frederiksberg siden 1977, og derfor opstod ideen om at ombygge lokalerne til også at kunne huse plasmatapninger i fremtiden. Det nye plasmatappested ligger på Rathsacksvej 6, 1862 Frederiksberg C. Første officielle åbningsdag er den 7. juni fra kl. 08.00 – 13.00. De generelle åbningstider bliver varierende og kan ses her

Det er en fordel at komme til fods, på cykel eller med det offentlige, men blodbanken har også nogle få parkeringspladser foran bygningen på Rathsacksvej, som er reserveret til donorer.

Mere om plasmatapning