Plasmatapning lukkes på Gentofte Hospital

Vi lukker desværre for plasmatapning på Gentofte Hospital fra den 1. april 2021. Det sker, fordi vi i Region Hovedstaden samler diagnostik og behandling af brystkræft på Gentofte Hospital for at højne vores kvalitet i patientforløbene.

Det betyder, at du som plasmadonor ikke længere kan benytte Gentofte Hospital.

Vi arbejder på at indrette lokaler i GivBlods ejendom på Rathsacksvej nr. 6, Frederiksberg, i løbet af maj/juni 2021, så du alternativt kan donere plasma her. Du kan selvfølgelig også benytte en af de andre blodbanker på Hvidovre Hospital eller Nordsjællands Hospital, Hillerød. Du kan se mulighederne i den elektroniske bookingkalender, der opdateres med Frederiksberg, når det er en mulighed.

Vi ved, at du som trofast og frivillig donor på Gentofte Hospital vil opleve gener ved denne nedlukning, fordi der nu ikke længere er et tappested på Gentofte Hospital. Vores håb er naturligvis, at du har lyst til at fortsætte som bloddonor, enten plasmadonor på Frederiksberg, Hvidovre eller i Hillerød, eller som fuldblodsdonor i en de øvrige blodbanker i regionen.

Har du spørgsmål om, hvor du kan donere plasma, kan du henvende dig til blodbanken på telefon, 70 10 61 11, eller på mail givblod.rigshospitalet@regionh.dk